blog

Takács K. János: Tények könyve (részlet)

2007. július 10.

Divatos stílus manapság néhány apró érdekességet körlevélben szétküldeni. Ezek valóságtartalma azonban megkérdőjelezhető, ezért jópajtásom, Takács K. János összegyűjtötte az összes tényt a világon, és leírta egy könyvbe. Ebből olvasható alant néhány passzus.

– Szomáliában minden holdtöltekor felraknak nyolc tehenet az Állami Cseresznyefára. Ezután naponta kettőt lenyilaznak. Amikor a tehenek elfogytak, akkor lehet fürdeni.
– Kimi Räikkönen a kúszóerszényes ragadozók rendjébe tartozik. Fernando Alonso ezzel szemben félúton található bojtosúszójú halak és a cickányoposszum-alakúak rendje között.
– Kanadában nem élnek emberek. Beöltözött medvék tartják fenn a látszatot, különben az USA-beliek átjönnének, és levizelnének mindent.
– Ha a Napot összegyúrnánk egy alma méretűre, attól még a Föld ugyanakkora maradna.
– A világ második leggyorsabb állata a zsiráf. Egy kifejlett példány a hangsebesség háromszorosát is elérheti. A leggyorsabb állat pedig a krododil, ami a fejétől a farkáig két méter AZONNAL.
– Luxemburgban minden nap éhen hal a teljes lakosság. A helyükre medvéket importálnak Kanadából.
– A birkákat egy francia pásztor találta fel 1772-ben, hogy legyen mit csinálnia. Az első birka zöld volt, de elveszett a mezőn. Azóta lilák a birkák.

Matya (2007.7.10 13:27)

Az egyetemre beiratkozó elsősöket meg azért hívják gólyáknak és nem medvéknek, mert hogy nézne ki, ha egy medve kelepelne? (bocs, gólyaimpi heggesztés ezerrel...)

edward (2007.7.11 12:24)

A kétpupú dromedárok Korda Gyurit és Balázs Klárit tartogatják a szervezetükben. Az általuk produkált jótékony rezgések segítenek az állatnak, hogy kitartson a hosszú és kegyetlen sivatagi utakon.

zati (2007.7.12 13:47)

Kaliforniában törvény írja elő, hogy a férj vasárnap nem ajándékozhat 2 liternél több masszázsolajat és öklözőzsírt a feleségének, illetve a legidősebb fiának.

Brit tudósok bebizonyították, hogy egy kifejlett bonszájmacska évenkénti szívverése elérheti a 3*10^24-t.
Ez azért is érdekes, mert feleakkora, mint ahány kiló a Föld.

Jimmi (2007.7.12 22:15)

Jézusmária Szentjózsef Vaníliapuding, Zati! Mi az az öklözőzsír? Vagy nem akarom én ezt tudni?

Ide fog kerülni a te hozzászólásod.

Név:


URL:


Üzenet: